Selecteer een pagina

Wanneer je pedaal niet meewerkt gaat het mountainbiken toch wat lastiger…

Eerdere verhalen:

Styrkeprøven, het is gelukt!

Iets meer dan een jaar geleden fietste ik samen met Anne-Marie vanuit Amsterdam naar het strand en terug. Op de terugweg nog een colastop bij Familie Eggenkamp in Heemstede en vervolgens met nog geen 20 kilometer per uur en een gesloopt meisje in mijn wiel naar huis....
Read More

De ervaring van de Just4Fun verpleegkundige (Fieke)

Aankomende zomer gaan Erik en Anne-Marie beginnen aan de eindeloos lijkende tocht in Noorwegen. Iets wat zij deels voor zichzelf doen maar deels ook voor de stichting waar ik aankomend najaar voor de derde keer meer op vakantie ga. Voor ik zelf mee ging met de...
Read More

Er wordt getraind

Het is nu ruim 1,5 maand geleden dat er voor het laatst ijs en sneeuw lag. Toen dat verdween kon het fietsseizoen echt van start gaan. Maar dat was nog wel even wennen. Zeker aan het begin zat het nog niet helemaal in het systeem. Er waren nog regelmatig weken dat de...
Read More
Share This